Werkwijze

Ontwerp

Na u een persoonlijk bezoek te brengen en uw eisen, wensen en diverse mogelijkheden te bespreken zorgen wij voor een nauwkeurige opmeting.  Ook bodemonderzoek en de nodige Cad-tekeningen of ontwerpen via Vectorworks behoren tot de mogelijkheden.

Wij stellen u ons voorontwerp voor, waarna u ons uw feedback geeft. Alle opmerkingen en aanpassingen worden in kaart gebracht zodat wij samen met onze klant tot een perfecte creatie komen.

Ook de opmaak van een 3D-animatie en een concreet beplantingsplan behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van alle gegevens zorgen wij voor een definitieve prijsopgave die wij ter plaatse met u bespreken.

Kunt u zich vinden in onze werkwijze? Of hebt u nog extra vragen? Bel ons dan of vul ons online contactformulier in voor meer info.

Realisatie

Door onze zeer ruime ervaring kunnen wij u helpen bij de realisatie van oneindig veel projecten aangaande uw tuin. Een zeer belangrijk aspect is onze professionaliteit en ruime ervaring die wij steeds gebruiken om alle werken op een professionele manier af te werken

Ons aanbod

Zoals u ziet is ons aanbod zeer ruim. Toch kunt u bij ons steeds rekenen op vakmanschap en een feilloos verloop van alle werken. Wij briefen onze klanten op zeer regelmatige basis want open en correcte communicatie is voor ons prioritair.

Onderhoud

Voor alle onderhoudswerken van uw privétuin of bedrijfsterrein zijn wij de geschikte partner. Ons ervaren team zorgt voor het correct uitvoeren van diverse werken:

Wenst u op regelmatige basis uw terreinen of tuin te laten onderhouden door ons team? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

Ook voor openbare aanbestedingen van diverse opdrachten kunt u ons steeds contacteren. Onze ruime ervaring in het samenwerken met diverse steden en gemeenten laat ons toe ook uw aanbesteding tot een goed eind te brengen. Wij beschikken bovendien over de juiste machines om alle werken snel en efficiënt uit te voeren